Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule osaksi uuden ajan infrayhtiötä Verkostomestariksi Savonlinnaan Tulet toimimaan esimiestehtävissä alueesi lämpölaitosten käytön ja kunnossapidon sekä voimalaitoksen kunnossapidon ja vuosihuollon suunnittelussa ja organisoinnissa. Odotamme sinulta: Konemestarin tai -insinöörin tutkintoa Painelaiteasetusten mukaista käytönvalvojan pätevyyttä tai mahdollisuutta sen saamiseen Osaamista voima- ja lämpölaitosten prosesseista sekä laitteista Valmiutta liikkuvaan työhön toimialueen eri tuotantoyksiköiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Savonlinna työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Savonlinna talonrakennus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Savonlinna .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Verkostomestari, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Elvera. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 57100 - Savonlinna .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa