Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tule osaksi uuden ajan infrayhtiötä
 
Verkostomestariksi
 
Lappeenrantaan
 
 
Haemme dynaamiseen ryhmäämme uutta vesiverkostomestaria. Tulet toimimaan esimiestehtävissä vesiverkostojen rakentamisessa ja kunnossapidossa. Vastaat oman ryhmäsi turvallisuudesta sekä tilattujen töiden teknisestä ja taloudellisesta toteutuksesta, sovitussa aikataulusta.
Arvostamme yhteistyö- ja esimiestaitoa sekä kokemusta infraverkoista.
Lisätiedot: Jari Käyhty, 040 687 6649
Hakemukset 28.10. mennessä ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta.

Elvera on kotimainen ja Suomessa alallaan neljänneksi suurin toimija, jonka laajaan asiantuntijaverkostoon kuuluu yli 300 ammattilaista. Elvera tarjoaa verkostorakentamista, maasto- ja rakennesuunnittelua, verkostojen ja lämpölaitosten huoltoa ja kunnossapitoa sekä vianhoitoa. Elvera muodostuu Suur-Savon Sähkötyö Oy:n, Kyvera Oy:n ja Lappeenrannan Verkonrakennus Oy:n yhdistyessä loppuvuodesta.Elveralaisena sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä: tulet olemaan osa uuden ajan infrayhtiötä, jossa henkilöstömme viihtyvyys on avainasemassa. Lue lisää ja lähetä hakemus verkossa elvera.fi

Työnantaja: Elvera Sijainti: 53100, Lappeenranta, Suomi Yhteystiedot: Jari Käyhty, 040 687 6649 Hakemukset: jari.kayhty@lreoy.fi Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 53100, Lappeenranta, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Verkostomestari, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Elvera. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 53100 - Lappeenranta , osoitteessa 53100, Lappeenranta, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa