Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme rakennustyöntekijöitä Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule osaksi uuden ajan infrayhtiötä Verkostomestariksi Lappeenrantaan Haemme dynaamiseen ryhmäämme uutta vesiverkostomestaria. Tulet toimimaan esimiestehtävissä vesiverkostojen rakentamisessa ja kunnossapidossa. Vastaat oman ryhmäsi turvallisuudesta sekä tilattujen töiden teknisestä ja taloudellisesta toteutuksesta, sovitussa aikataulusta. Arvostamme yhteistyö- ja esimiestaitoa sekä kokemusta infraverkoista. Lisätiedot: Jari Käyhty, 040 687 6649 Hakemukset 28.10. mennessä ilmoituksen alla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Lappeenranta työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Lappeenranta talonrakennus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Verkostomestari, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Elvera. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 53100 - Lappeenranta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus