Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule osaksi uuden ajan infrayhtiötä Verkostoasentajaksi Loviisaan Avoinna useampia positioita. Tehtävässäsi tulet toimimaan alueesi verkostoasennuksissa. Tarjoamme myös mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen tähtäävään kahden vuoden määräaikaiseen oppisopimuskoulutukseen. Odotamme sinulta: Sähköalan perustutkintoa Halukkuutta sitoutua tammikuussa alkavaan kaksivuotiseenoppisopimuskoulutukseen Kokemusta verkostoasennuksista Reipasta asennetta ja kohtuullisen hyvää fyysistä kuntoa Valmiutta varallaoloon iltaisin, viikonloppuisin ja öisin Verkostoasennuskokemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Sähkö- ja automaatioalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Loviisa asennus, huolto ja puhtaanapito Loviisa Sähkö- ja automaatioalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Verkostoasentaja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Elvera. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 07900 - Loviisa .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus