Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Haemme innokkaita ja ahkeria tapahtumatyöntekijöitä ja tuote-esittelijöitä joulun hauskoihin kampanjoihin ja tapahtumiin seuraaviin kaupunkeihin:

Helsinki
Vantaa
Espoo
Oulu

Sinulla on
-hyvät ilmaisu- ja esiintymistaidot
-rohkeutta
-muuntautumiskykyä vaikka tontun rooliin
-positiivinen elämänasenne
-myyntihenkisyyttä

Tarjoamme luovuudellesi mahdollisuuden loistaa erilaisissa tapahtumissamme ja kaupallisissa myynninedistämiskampanjoissamme sekä tuote-esittelyissämme. Olet mukava työkaveri ja osaat tulla hyvin toimeen niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Ilmoita myös jos sinulla on hygieniapassi ja ajokortti / auton käyttömahdollisuus.

Työpäivät sijoittuvat ensisijaisesti viikonloppupäiviin: to-la ja työaika on joustavasti sovittavissa ja vaihtelee kampanjoiden mukaan 0 - 80 h / kk. Työtehtävät vaihtuvat asiakaskampanjoiden / tapahtumateemojen mukaan ja voivat olla esimerkiksi pelipisteen vetämistä, glögi-kahvitarjoilun hoitamista, kasvomaalausta, tuotteiden maistattamista ja esittelyä, flyereiden jakoa riippuen osaamisestasi sekä aiemmasta kokemuksestasi.

Työ on luonteeltaan projektiluonteista ja sopii esim. opiskelijalle tai freelancerille, joka haluaa lisätyötä koulun tai muun työn ohelle.

Työt alkavat marraskuulla tai sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi cv:n kanssa sähköpostilla rekry@veravia.com tai täytä nettisivuiltamme työnhakulomake.

Web-osoite: http://veravia.com/ Työnantaja: VeraVia Finland Oy Sijainti: 01200 VANTAA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan mahd pian Yhteystiedot: Lisätietoja Sanna Virtaselta, puh. 040 5704470 Pe 14.10. klo 11-16 tai Ma 24.10. klo 11-16 Hakemukset: http://veravia.com/tyonhaku/jata-tyohakemus/ Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01200 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi VeraVia Finland Oy Y-tunnus 2293681-1 Toimiala Muut palvelut liike-elämälle

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 166 000 € 22 %

Liiketoiminnan tulos

-21 000 € -5 %

Liikevoitto-%

-1 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuote-esittelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut VeraVia Finland Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01200 - Vantaa , osoitteessa 01200 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa