Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme innokkaita ja ahkeria tapahtumatyöntekijöitä ja tuote-esittelijöitä joulun hauskoihin kampanjoihin ja tapahtumiin seuraaviin kaupunkeihin: Helsinki Vantaa Espoo Oulu Sinulla on -hyvät ilmaisu- ja esiintymistaidot -rohkeutta -muuntautumiskykyä vaikka tontun rooliin -positiivinen elämänasenne -myyntihenkisyyttä Tarjoamme luovuudellesi mahdollisuuden loistaa erilaisissa tapahtumissamme ja kaupallisissa myynninedistämiskampanjoissamme sekä tuote-esittelyissämme. Olet mukava työkaveri ja osaat tulla hyvin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Oulu matkailualan asiakaspalvelu Oulu myyjät ja kassahenkilöt matkailualan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VeraVia Finland Oy Y-tunnus 2293681-1 Toimiala Muut palvelut liike-elämälle

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tapahtumatyöntekijä / Tuote-esittelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut VeraVia Finland Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90100 - Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus