Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme rakentamassa Eurooppaan kansainvälisen sijoittajan tukemana uutta kuluttajarahoitukseen liittyvää palvelua. Palvelumme kautta yritykset voivat tarjota asiakkailleen lainaa ostotapahtuman yhteydessä ja siten kasvattaa myyntiänsä. Kiinnostaako sinua suunnitella ja toteuttaa liiketoiminnan kehityksen komponentteja, joista saat näkyviä tuloksia? Haluatko oppia, kuinka yritys toimii eri osa-alueilla ja saada kokonaisvaltaisen kuvan Vendigon toiminnasta? Saat olla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Helsinki taloushallinto Helsinki harjoittelupaikat taloushallinto Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vendigo Finance etsii harjoittelijaa kasvavaan tiimiin, Helsinkiin!, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Vendigo Finance Finland Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00130 - Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa