Duunitori suosittelee
Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Kirjanpitäjä Raision Tilitoimisto Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme rakentamassa Eurooppaan kansainvälisen sijoittajan tukemana uutta kuluttajarahoitukseen liittyvää palvelua. Palvelumme kautta yritykset voivat tarjota asiakkailleen lainaa ostotapahtuman yhteydessä ja siten kasvattaa myyntiänsä. Kiinnostaako sinua suunnitella ja toteuttaa liiketoiminnan kehityksen komponentteja, joista saat näkyviä tuloksia? Haluatko oppia, kuinka yritys toimii eri osa-alueilla ja saada kokonaisvaltaisen kuvan Vendigon toiminnasta? Saat olla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Helsinki taloushallinto Helsinki harjoittelupaikat taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vendigo Finance etsii harjoittelijaa kasvavaan tiimiin, Helsinkiin!, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Vendigo Finance Finland Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00130 - Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus