Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Työpaikkakuvaus

Veljekset Nuutinen Oy on korjausrakentamiseen erikoistunut yritys, joka toimii pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Liikevaihtomme v. 2015 oli n. 13,5milj€

Haemme nyt kuluttajamyyntiin, nuorekkaan myyntitiimimme vahvistukseksi innostunutta ja positiivista remonttimyyjää, joka haluaa auttaa ja palvella asiakkaitamme.

Kokemus myyntiyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön, sillä uskomme että oikeanlaisella asenteella pääsee pitkälle. Arvostamme tunnollisuutta ja määrätietoisuutta tavoitteiden saavuttamiseksi.
Annamme tarvittavan koulutuksen tehtävään.

Tarjoamme vakaan perheyrityksen hyvän ilmapiirin lisäksi alan kilpailukykyisimmän palkan ja ammattilaisen työolosuhteet.

Työaika on joustava ja koska toimimme kuluttajien parissa, niin toisinaan teemme myös iltakäyntejä.

Lisätietoja voi kysyä puhelimitse ja sähköpostitse.

Työnantaja: Veljekset Nuutinen Oy Sijainti: Ormuspellontie 14, 00700 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Lokakuu Yhteystiedot: Anttoni Nuutinen, 0400339757, anttoni.nuutinen@olive.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ormuspellontie 14, 00700 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Veljekset Nuutinen Oy Y-tunnus 1725020-9 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet OLIVE-Keittiöt, OLIVE-Kylpyhuoneet, OLIVE-Remontit, VENUE-Keittiöt

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

13 897 271 € 90 %

Liiketoiminnan tulos

352 642 € 250 %

Henkilöstö

59 2

Liikevoitto-%

3 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Veljekset Nuutinen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Ormuspellontie 14, 00700 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa