Duunitori suosittelee
Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Veljekset Nuutinen Oy on korjausrakentamiseen erikoistunut yritys, joka toimii pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Liikevaihtomme v. 2015 oli n. 13,5milj€ Haemme nyt kuluttajamyyntiin, nuorekkaan myyntitiimimme vahvistukseksi innostunutta ja positiivista remonttimyyjää, joka haluaa auttaa ja palvella asiakkaitamme. Kokemus myyntiyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön, sillä uskomme että oikeanlaisella asenteella pääsee pitkälle. Arvostamme tunnollisuutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Veljekset Nuutinen Oy Y-tunnus 1725020-9 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet OLIVE-Keittiöt, OLIVE-Kylpyhuoneet, OLIVE-Remontit, VENUE-Keittiöt

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Veljekset Nuutinen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus