Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme aktiivista ja myyntihenkistä henkilöä automyyntiimme. Et pelkää haasteita ja olet luonteva asiakaskohtaamisissa kasvotusten kuin myös verkkoympäristössä. Edellytämme kykyä tehdä tavoite- ja tuloshakuista myyntityötä sekä kehittyä nopeasti muuttuvilla markkinoilla. Myynnin aikaisempi kokemus tuo varmuutta, kuitenkin oikea asenne ratkaisee, joten aikaisempi automyyntikokemus ei ole välttämätöntä. Tarjoamme; - työpaikan vakavaraisen ja perinteikkään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Veljekset Laakkonen Oy Y-tunnus 2081088-7 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automyyjä (uudet autot), on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Veljekset Laakkonen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus