Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme reippaita ja asiakaspalveluintoisia joulutyöntekijöitä myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin kassoille, osastoille sekä ravintolapalveluihin. Tarjoamme myös ilta- ja viikonlopputöitä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Alavus myyjät ja kassahenkilöt Alavus muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Veljekset Keskinen Oy Y-tunnus 0182811-7 Toimiala Itsepalvelutavaratalot (yli 2500 m²) Rinnakkaistoiminimet Onnenkylän Ostosparatiisi, Takametsien Tavarataloihme, Pohjolan Sinivalko

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kyläkaupan jouluapulainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Veljekset Keskinen Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Töysä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus