Duunitori suosittelee
Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme reippaita ja asiakaspalveluintoisia joulutyöntekijöitä myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin kassoille, osastoille sekä ravintolapalveluihin. Tarjoamme myös ilta- ja viikonlopputöitä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Alavus myyjät ja kassahenkilöt Alavus muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Veljekset Keskinen Oy Y-tunnus 0182811-7 Toimiala Itsepalvelutavaratalot (yli 2500 m²) Rinnakkaistoiminimet Onnenkylän Ostosparatiisi, Takametsien Tavarataloihme, Pohjolan Sinivalko

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kyläkaupan jouluapulainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Veljekset Keskinen Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee Alavus . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus