Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Veikon Katsastus Oy on vuonna 2012 perustettu kotimainen katsastusalan yritys. Tarjoamme katsastuspalveluita laajasti määräaikaiskatsastuksista erikoiskatsastuksiin niin kevyille- kuin raskaille ajoneuvoille. Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme katsastajaa kevyen kaluston määräaikais- ja erikoiskatsastuksille. Raskaan kaluston katsastusoikeudet katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä positiivista asennetta. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen [email protected] 31.10.2016 mennessä. Täytämme paikan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Jyväskylä ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Veikon Katsastus Oy Y-tunnus 2451741-8 Toimiala Autokatsastus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Katsastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Veikon Katsastus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus