Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Lähihoitajia eripituisiin sijaisuuksiin
Etsimme Vehmaalle 28 paikkaiseen tehostetun palveluasumisen yksikköömme Margareeta-kotiin lähihoitajia eripituisiin sijaisuuksiin. Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat muutamasta päivästä useisiin kuukausiin.
Margareeta-kodissa lähihoitaja huolehtii ikäihmisten hoivasta ja hoidosta kokonaisvaltaisesti ja voimavaralähtöisesti. Työmme tärkeimpiä sisältöjä on hoiva ja hoidon lisäksi myös itsemääräämisoikeuden toteutuminen ja merkityksellisen elämän mahdollistaminen.
Edellytämme sinulta lähihoitajan tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa.
Jos olet avoin, hyvät sosiaaliset taidot omaava ja sopeutumiskykyinen lähihoitaja, niin laita hakemuksesi meille Kuntarekryn kautta.
Valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan ja hygieniapassi ennen tehtävän vastaanottamista.
Työ on kolmivuorotyötä ja meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu. Työ voi alkaa heti.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Työpaikka on savuton.
Hakemuksesi käsittelemme sen saatuamme.

Web-osoite: http://www.vehmaa.fi Työnantaja: Vehmaan kunta Sijainti: Vehmaa Margareeta-koti, Saarikontie 4, 23200 VINKKILÄ Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: Heti/ sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiedustelut vs. vanhustyön johtaja Pirjo Luotonen p. 050 3603902. Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vehmaa Margareeta-koti, Saarikontie 4, 23200 VINKKILÄ

Yritystiedot

Toiminimi Vehmaan kunta Y-tunnus 0144561-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Vehmaan kunta. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vehmaa , osoitteessa Vehmaa Margareeta-koti, Saarikontie 4, 23200 VINKKILÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus