Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pohjoismaiden ainoa tiehöylien valmistaja hakee joukkoonsa: TEKNISTÄ INSINÖÖRIÄ Haemme joustavaa, sitoutuvaa ja työtä pelkäämätöntä insinööriä. Odotamme Sinulta kokemusta valmistavan teollisuuden tuotannon suunnittelusta, ohjauksesta, kehittämisestä ja laadunhallinnasta. Osaat ratkoa erilaisia ongelmia etkä karta myöskään käytännön työtä. Odotamme Sinulta sujuvaa englannin ja/tai ruotsin kielen taitoa sekä dokumentointi- ja hankintaosaamista. Tekninen suunnitteluosaaminen sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Kitee .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Veekmas Oy Y-tunnus 0500069-1 Toimiala Teollisuudessa käytettävien muiden koneiden tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen insinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Veekmas Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kitee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus