Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 05.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Raahessa sijaitsevaan Kahvila-Konditoria Tiina-Elinaan siivoojaa, jolla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Työtä 4h/pv, mutta monitaitoiselle henkilölle voimme tarjota mahdollisesti lisätunteja muissa tehtävissä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Raahe siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ve-Tu Oy Y-tunnus 0768476-7 Toimiala Puutavaratuotetukkukauppa Rinnakkaistoiminimet VeTuWood, Kahvila Konditoria Tiina-Elina

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut Ve-Tu Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.01.2017. Työpaikka sijaitsee Raahe . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus