Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Aulapalveluhenkilö, Ramirent Finland Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 05.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Raahessa sijaitsevaan Kahvila-Konditoria Tiina-Elinaan ammattitaitoista kondiittoria. Tehtäviin kuuluvat konditoriatuotteiden valmistus (kakut, leivokset, leipomiset ym.), kassatyöskentely, asiakaspalvelu, astiahuolto ja siivoustehtäviä. Odotamme myyntihenkisyyttä ja kustannushallintaa. Lisäksi keittotaito olisi suuri etu. Asunnon hankinnassa avustetaan....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Raahe ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ve-Tu Oy Y-tunnus 0768476-7 Toimiala Puutavaratuotetukkukauppa Rinnakkaistoiminimet VeTuWood, Kahvila Konditoria Tiina-Elina

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kondiittori, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut Ve-Tu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 92100 - Raahe . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus