Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Software Developer to work with automotive industry (.NET)

Academic Work

Helsinki

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Rakennuttamisen Projektipäällikkö, Lakea Oy

Adecco Finland

Finland

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme rautaisen ammattitaidon omaavia keittiötaiteen osaajia á la carte-ravintolaan Pancho Villa Turkuun. Arvostamme ripeyttä, täsmällisyyttä, tiimityötaitoja sekä tietysti ammattimaista otetta työhön. Edellytämme hygieniapassia, alan koulutusta, taitoja itsenäiseen työskentelyyn sekä kokemusta á la cartesta. Tarjoamme työtä Sinun tarpeittesi ja ammattitaitosi mukaan joko keikkaluonteisesti tai kokoaikaisesti, asiakastarpeidemme mukaan. Laita hakemus mitä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Turku ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VaWid-Yhtiöt Oy Y-tunnus 2157396-7 Toimiala Ravintolat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut VaWid-Yhtiöt Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus