Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakkaallemme rautaisen ammattitaidon omaavia keittiötaiteen osaajia á la carte-ravintolaan Pancho Villa Turkuun.

Arvostamme ripeyttä, täsmällisyyttä, tiimityötaitoja sekä tietysti ammattimaista otetta työhön. Edellytämme hygieniapassia, alan koulutusta, taitoja itsenäiseen työskentelyyn sekä kokemusta á la cartesta.

Tarjoamme työtä Sinun tarpeittesi ja ammattitaitosi mukaan joko keikkaluonteisesti tai kokoaikaisesti, asiakastarpeidemme mukaan.

Laita hakemus mitä pikimmiten, niin olemme sinuun yhteydessä. Muistathan että hyvin täytetty työhakemus nopeuttaa työnsaantia.

Hakemukset teemu.vanharanta@panchovilla.fi
Aiheeksi Kokki Turku

Työnantaja: VaWid-Yhtiöt Oy Sijainti: Kauppiaskatu 12, 20100 TURKU Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: teemu.vanharanta@panchovilla.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppiaskatu 12, 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi VaWid-Yhtiöt Oy Y-tunnus 2157396-7 Toimiala Ravintolat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

927 000 € 371 %

Liiketoiminnan tulos

104 000 € 3567 %

Liikevoitto-%

11 % 650 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut VaWid-Yhtiöt Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Kauppiaskatu 12, 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa