Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Vauraus on uudenlainen toimija rahoitusalalla, joka yhdistää kiinnostavia kohteita etsivän sijoittajan ja tehokasta rahoitusratkaisua etsivän yrityksen. Tarjoamme sijoittajille ainutlaatuisen tavan kanavoida sijoituksia suoraan suomalaisiin pk-yrityksiin.

Rahoitusala muuttuu tällä hetkellä valtavalla vauhdilla ja ala kaipaa ennakkoluulottomia pioneereja. Vauraus on jo monen vuoden ajan toiminut oman alansa polunraivaaja Suomessa. Haluaisitko sinä mahdollisuuden olla osa tätä tiimiä ja menestystarinaa?

Toimintamme laajenee voimakkaasti ja haemme nyt joukkoomme uusia sijoitusasiamiehiä. Asiamiehen tehtäviin kuuluu uusien asiakkaiden kontaktointi sekä sijoitusmahdollisuuksien tarjoaminen sijoittajille asiakastapaamisissa.

Tarjoamme:

-Raikkaan toimintaympäristön, jossa jokainen yksilö on tärkeässä roolissa osana tiimiä ja koko Vaurautta
-Erinomaisen alustan ja tuen menestyä tehtävässä
-Kannustavan ja mielenkiintoisen palkkiomallin
-Kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään
-Mahdollisuuden olla mukana luomassa sekä sijoittajia että kohdeyhtiöitä hyödyttäviä rahoitusmalleja.

Odotamme asiamiehiltä:

-Erityistä kiinnostusta ja innostusta rahoitusalaa kohtaan, mikä on tehtävässä menestymisen välttämätön edellytys
-Yrittäjähenkisyyttä ja halua menestyä
-Positiivista asennetta ja kykyä tarttua haasteisiin
-Tahtoa kehittyä yksilönä ja osana tiimiä.

Aiempi koulutustausta ja kokemus voi toki toimia eduksesi, mutta koulutamme kaikki uudet henkilöt asiamiehen rooliin alusta alkaen. Suomen kielen taito on välttämätön, ruotsinkielisyys plussaa.

Meillä pääset tutustumaan suomalaisen yrityskentän mielenkiintoiseen maailmaan ja toimimaan rahoitusalan murroksen keskiössä. Myös toimistomme sijaitsevat edustamiemme paikkakuntien ydinkeskustoissa ja työympäristöt ovat viihtyisät. Meillä tärkeää on dynaaminen, hyvä asenne ja sitä haluamme myös sinulta!

Kiinnostuitko? Koetko olevasi etsimämme henkilö? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekry(at)vauraus.fi. Mainitsethan otsikossa hakemasi työtehtävän ja kaupungin ("Sijoitusasiamies, Espoo").

Lisätietoja antaa arkisin:
Patrick Nyberg, konttorinjohtaja, 040 529 2880, patrick.nyberg(at)vauraus.fi

Hakuaika päättyy: Tehtävä täytetään kun sopiva(t) henkilö(t) löytyy.

Web-osoite: http://www.vauraus.fi Työnantaja: Vauraus Suomi Oy Sijainti: 02770 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Vauraus rekry, rekry@vauraus.fi Ilmoitus jätetty: 17.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02770 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Vauraus Suomi Oy Y-tunnus 2440326-9 Toimiala Muualla luokittelemattomat rahoituspalvelut (pl. vakuutus- ja eläkevakuutustoiminta)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 346 000 € 198 %

Liiketoiminnan tulos

-146 000 € -265 %

Liikevoitto-%

-11 % -22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sijoitusasiamies, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.08.2016 ja sen on julkaissut Vauraus Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02770 - Espoo , osoitteessa 02770 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa