Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Vauraus on uudenlainen toimija rahoitusalalla, joka yhdistää kiinnostavia kohteita etsivän sijoittajan ja tehokasta rahoitusratkaisua etsivän yrityksen. Tarjoamme sijoittajille ainutlaatuisen tavan kanavoida sijoituksia suoraan suomalaisiin yrityslainoihin.

Etsimme jatkuvasti huipputekijöitä joukkoomme. Myyntiassistenttina kontaktoit puhelimitse uusia potentiaalisia sijoittajia ja kutsut heitä tapaamisiin toimistoillemme ympäri Suomea. Nyt haemme uudelle Helsingin toimistollemme iltavuoroon uusia työntekijöitä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan ja näköalapaikan uusiutuvalta rahoitusalalta. Toimistomme sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, todella keskeisillä paikoilla. Tarjoamme myös viihtyisän työympäristön ja työhön tarvittavan koulutuksen.

Kokemus myynnistä ja/tai asiakaspalvelusta katsotaan eduksesi, mutta rohkea, tuloshakuinen luonne on tässä tehtävässä tärkeintä. Kasvuvauhtimme on voimakas ja työyhteisömme sen mukaisesti hyvin dynaaminen. Tavoitteellisena ja positiivisena henkilönä sovit varmasti joukkoon!

Tämä tehtävä sopii ilta-, lisä-, tai osa-aikatyötä hakevalle. Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijalle ja työvuorot voidaan sovittaa joustavasti opintojen ohelle. Osa-aikaisille työntekijöille tarjoamme myös mahdollisia täyttövuoroja päivävuorosta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus & CV osoitteeseen rekry(at)vauraus.fi.

Mainitse otsikossa hakemasi työtehtävä ja kaupunki (esim. "Myyntiassistentti/Helsinki, ilta").

Lisätietoja antaa arkisin kello 12:00- 15:00: Juha Ukkola, liiketoimintajohtaja, 045 106 0544, juha.ukkola(at)vauraus.fi

Hakuaika päättyy: Tehtävä täytetään kun sopiva(t) henkilö(t) löytyy.

Web-osoite: http://www.vauraus.fi Työnantaja: Vauraus Suomi Oy Sijainti: Mannerheimintie 5 C, 00100 HELSINKI Työajat: iltatyö Työ alkaa: Heti sopivien henkilöiden löydyttyä Yhteystiedot: Vauraus-rekry: rekry@vauraus.fi Hakemukset: rekry@vauraus.fi Ilmoitus jätetty: 04.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mannerheimintie 5 C, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Vauraus Suomi Oy Y-tunnus 2440326-9 Toimiala Muualla luokittelemattomat rahoituspalvelut (pl. vakuutus- ja eläkevakuutustoiminta)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 346 000 € 198 %

Liiketoiminnan tulos

-146 000 € -265 %

Liikevoitto-%

-11 % -22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.08.2016 ja sen on julkaissut Vauraus Suomi Oy. Kyseessä on iltatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsingfors , osoitteessa Mannerheimintie 5 C, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa