Duunitori suosittelee
Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

Back Office -toimihenkilö

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Full stack developer

Callstats.io

Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vaunula Oy on yksi Suomen suurimmista Ford-jälleenmyyjistä ja toimimme Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä, Helsingissä ja Tuusulassa. Nyt Hämeenlinnan tiimimme haluaa vahvistusta ammattitaitoisesta TOYOTA-MEKAANIKOSTA Valittavalta henkilöltä edellytämme autoalan peruskoulutusta - etenkin Toyota-järjestelmien ja prosessien vahvaa tietotaitoa ja työkokemusta. Huollamme ja korjaamme pääosin Ford- ja Toyota-merkkisiä autoja. Lisäksi positiivinen, asiakaslähtöinen asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Hämeenlinna ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Hämeenlinna koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vaunula Oy Y-tunnus 2311403-5 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toyota-mekaanikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Vaunula Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus