Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vaunula Oy on yksi Suomen suurimmista Ford-jälleenmyyjistä, kuuluen toimivan johdon omistamaan Lease Deal -monialakonserniin. Fordin lisäksi huollamme myös Toyota-autoja. Autotalomme sijaitsevat Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Tuusulassa, Helsingissä, Espoossa, sekä 12/2016 avattavat Vantaan ja Turun toimipisteet: Lisäksi meillä on suuri huoltokorjaamo Helsingin Malmilla. Haemme palvelukseemme vakituiseen työsuhteeseen Vaihtoauto-Takuujärjestelmän vastuullista kehittäjää Toimipaikkanasi on pääkonttorimme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vaunula Oy Y-tunnus 2311403-5 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Takuukäsittelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Vaunula Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus