Duunitori suosittelee
Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Vaunula Oy on yksi Suomen suurimmista Ford-jälleenmyyjistä, kuuluen toimivan johdon omistamaan Lease Deal -monialakonserniin. Fordin lisäksi huollamme myös Toyota-autoja. Autotalomme sijaitsevat Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Tuusulassa, Helsingissä, Espoossa, sekä 12/2016 avattavat Vantaan ja Turun toimipisteet: Lisäksi meillä on suuri huoltokorjaamo Helsingin Malmilla. Haemme palvelukseemme vakituiseen työsuhteeseen

Vaihtoauto-Takuujärjestelmän vastuullista kehittäjää

Toimipaikkanasi on pääkonttorimme Helsingin Metsälässä, sovittaessa toimipaikka voi sijaita myös toisaalla. Työsi koostuu ensisijaisesti konsernimme myymien autojen virhevastuuasioiden selvittäminen ja korjaustöiden tilaaminen keskitetysti. Lisäksi tehtäviisi kuuluu vaihtoautotakuu-järjestelmän kehittäminen ja ylläpitäminen. Tehtävä on kokonaan uusi ja sen myötä kaikki käytettyjen autojen kaupan asiakasreklamaatiot kulkevat jatkossa takuukäsittelyn kautta.
Menestyäksesi tehtävässäsi edellytämme Sinulta luontaisia asiakaspalvelutaitoja, paineensietokykyä, sekä määrätietoista asennetta asioiden loppuunsaattamiseksi tasalaatuisesti. Perustasoinen ajoneuvojen tekninen tuntemus on välttämätön, alan tekninen koulutus ja/tai kokemus katsotaan eduksi.
Me puolestamme tarjoamme Sinulle vakituisen työpaikan markkinoita vastaan kasvavassa yhtiössä, mukavat työkaverit, huippunykyaikaiset työvälineet, sekä kykyjäsi ja näyttöjäsi vastaavan palkkauksen.

Web-osoite: http://www.vaunula.com Työnantaja: Vaunula Oy Sijainti: Niittyläntie 5, 00620 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Vesa Hakola, tyopaikat@vaunula.com Hakemukset: Kirjalliset hakemukset, sekä CV ja palkkatoivomus osoitteeseen tyopaikat@vaunula.com. Puhelintiedusteluihin emme valitettavasti ehdi vastaamaan. Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Niittyläntie 5, 00620 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Vaunula Oy Y-tunnus 2311403-5 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

42 243 000 € -21 %

Liiketoiminnan tulos

1 177 000 € -16 %

Liikevoitto-%

3 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Takuukäsittelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Vaunula Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Niittyläntie 5, 00620 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa