Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Vaunula Oy on yksi Suomen suurimmista Ford-jälleenmyyjistä ja toimimme Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä, Helsingissä ja Tuusulassa.

Nyt Hyvinkään tiimimme haluaa vahvistusta ammattitaitoisesta

FORD-MEKAANIKOSTA

Valittavalta henkilöltä edellytämme autoalan peruskoulutusta - etenkin FORD-järjestelmien ja prosessien vahvaa tietotaitoa ja työkokemusta. Eduksi katsotaan myös kokemus sähkö- ja vianetsintä töistä. Huollamme ja korjaamme pääosin Ford merkkisiä autoja. Lisäksi positiivinen, asiakaslähtöinen asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot antavat erinomaiset eväät työssä onnistumiselle.

Tarjoamme vakituisen työpaikan, kilpailukykyisen palkan, hyvän työilmapiirin sekä kehittyvän organisaation tuen, missä Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 18.11.2016 mennessä osoitteeseen markus.vuori@vaunula.com.

Web-osoite: http://www.vaunula.com Työnantaja: Vaunula Oy Sijainti: Koneenkatu 1, 05830 HYVINKÄÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.mukaan Yhteystiedot: Markus Vuori, puhelin 045 7733 9219 tai markus.vuori@vaunula.com Hakemukset: markus.vuori@vaunula.com Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 18.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Koneenkatu 1, 05830 HYVINKÄÄ

Yritystiedot

Toiminimi Vaunula Oy Y-tunnus 2311403-5 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

42 243 000 € -21 %

Liiketoiminnan tulos

1 177 000 € -16 %

Liikevoitto-%

3 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ford-mekaanikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Vaunula Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää , osoitteessa Koneenkatu 1, 05830 HYVINKÄÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa