Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Myyjä

Etelä-Suomen Paperitukku

Riihimäki

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

HR-assistentteja

Lidl Suomi ky

Espoo

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vaunula Oy on yksi Suomen suurimmista Ford-jälleenmyyjistä ja toimimme Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä, Helsingissä ja Tuusulassa. Nyt Helsingin tiimimme haluaa vahvistusta ammattitaitoisesta AUTOPELTISEPÄSTA Valittavalta henkilöltä edellytämme autoalan peruskoulutusta - ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi CABAS osaaminen katsotaan eduksi. Huollamme ja korjaamme pääosin Ford- ja Toyota-merkkisiä autoja. Lisäksi positiivinen, asiakaslähtöinen asenne ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Helsinki puu- ja metallialan tehtävät Helsinki muut käsityöalan tehtävät Helsinki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vaunula Oy Y-tunnus 2311403-5 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autopeltiseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Vaunula Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus