Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Vaunula Oy on yksi Suomen suurimmista Ford-jälleenmyyjistä ja toimimme Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä, Helsingissä ja Tuusulassa.

Nyt Helsingin tiimimme haluaa vahvistusta ammattitaitoisesta

AUTOPELTISEPÄSTA

Valittavalta henkilöltä edellytämme autoalan peruskoulutusta - ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi CABAS osaaminen katsotaan eduksi. Huollamme ja korjaamme pääosin Ford- ja Toyota-merkkisiä autoja. Lisäksi positiivinen, asiakaslähtöinen asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot antavat erinomaiset eväät työssä onnistumiselle.

Tarjoamme vakituisen työpaikan, kilpailukykyisen palkan, hyvän työilmapiirin sekä kehittyvän organisaation tuen, missä Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 28.10.2016 mennessä osoitteeseen tuomas.harjunpaa@vaunula.com.

Web-osoite: http://www.vaunula.com Työnantaja: Vaunula Oy Sijainti: Takoraudantie 3, 00700 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.mukaan Yhteystiedot: Tuomas Harjunpää, puhelin 0400 991171 tai tuomas.harjunpaa@vaunula.com Hakemukset: antti.keltanen@vaunula.com Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Takoraudantie 3, 00700 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Vaunula Oy Y-tunnus 2311403-5 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

42 243 000 € -21 %

Liiketoiminnan tulos

1 177 000 € -16 %

Liikevoitto-%

3 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autopeltiseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Vaunula Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Takoraudantie 3, 00700 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa