Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme rakennusmestaria Hyvinkäälle. Asiakkaamme toimii teollisuuden alalla, ja rakennusmestari tulee vastaamaan tehdasalueen valmistuneen varastokentän viimeistelytöistä sekä lupa-asioista. Kentän viimeistelytöiden lisäksi tulet vastaamaan olemassa olevaan rakennukseen rakennettavan seulan asennuksen valvontatöistä. Tehtävässä edellytetään rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta ja aiempaa työkokemusta rakennusmestarin tehtävästä. Edellytyksenä on vankka kokemus lupa- ja viranomaismääräyksistä mm. rakennuslupiin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Hyvinkää työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Hyvinkää talonrakennus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Hyvinkää .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaavamestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Amiko Lahti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 05950 - Hyvinkää .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa