Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

Työnjohtaja

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme rakennusmestaria Hyvinkäälle. Asiakkaamme toimii teollisuuden alalla, ja rakennusmestari tulee vastaamaan tehdasalueen valmistuneen varastokentän viimeistelytöistä sekä lupa-asioista. Kentän viimeistelytöiden lisäksi tulet vastaamaan olemassa olevaan rakennukseen rakennettavan seulan asennuksen valvontatöistä. Tehtävässä edellytetään rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta ja aiempaa työkokemusta rakennusmestarin tehtävästä. Edellytyksenä on vankka kokemus lupa- ja viranomaismääräyksistä mm. rakennuslupiin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Hyvinkää työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Hyvinkää talonrakennus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaavamestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Amiko Lahti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 05950 - Hyvinkää .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus