Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme vastaava työnjohtaja Kajaani-Sotkamo-alueelle. Odotamme Sinulta yhteistyökykyä ja edellytyksiä toimia työnjohtajana asiakas ja työntekijärajapinnassa. Olet määrätietoinen toiminnan ihminen ja pystyt sopeutumaan nopeasti vaihtuviin työtilanteisiin. Löydät asiakkaan tarpeita vastaavat kustannustehokkaat ja toimivat ratkaisumallit. Tehtävä vaatii hyvää organisointikykyä ja ja aktiivisuutta. Tehtävässä menestymiselle antaa hyvät lähtökohdat soveltuva tekninen koulutus ja kokemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Kajaani työnjohtajat Kuhmo työnjohtajat Nurmes työnjohtajat Ristijärvi työnjohtajat Sotkamo työnjohtajat Valtimo työnjohtajat Paltamo työnjohtajat Rautavaara työnjohtajat Sonkajärvi maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Kajaani maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Kuhmo maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Nurmes maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Ristijärvi maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Sotkamo maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Valtimo maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Paltamo maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Rautavaara maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Sonkajärvi johtajapositiot Kajaani johtajapositiot Kuhmo johtajapositiot Nurmes johtajapositiot Ristijärvi johtajapositiot Sotkamo johtajapositiot Valtimo johtajapositiot Paltamo johtajapositiot Rautavaara johtajapositiot Sonkajärvi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kajaani työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kuhmo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Nurmes työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Ristijärvi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Sotkamo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Valtimo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Paltamo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Rautavaara työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Sonkajärvi tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Kajaani tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Kuhmo tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Nurmes tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Ristijärvi tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Sotkamo tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Valtimo tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Paltamo tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Rautavaara tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Sonkajärvi työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Kajaani Kuhmo Nurmes Ristijärvi Sotkamo Valtimo Paltamo Rautavaara Sonkajärvi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava työnjohtaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut JE Henkilöstöpalvelut Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sotkamo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa