Duunitori suosittelee
Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Toimi
Vastaava kuraattori toimii sekä kuraattorina omalla koulullaan että antaa konsultaatioapua seudun muille kouluille ja oppilaitoksille sekä oppilashuollon tiimille. Hän on kuraattorien tiimivastaava ja osallistuu seudun koulujen ja oppilaitosten sosiaalityön kehittämiseen. Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän oppilashuollon yksikössä työskentelee kuusi koulukuraattoria ja neljä koulupsykologia. Oppilashuollon yksikkö palvelee Forssan seudun peruskouluja ja toisen asteen oppilaitoksia.
Kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalityöntekijän kelpoisuus (laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 272/2005 § 3). Eduksi katsotaan kokemus työskentelystä lasten ja nuorten parissa sekä kouluelämän tuntemus.

Ennen toimen vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2. momentin mukainen rikosrekisteriote

Arvostettavat ominaisuudet: Yhteistyökyky, itsenäisyys ja valmius kehittää oppilashuoltoa yhdessä oppilashuollon muiden työntekijöiden ja koulujen sekä oppilaitosten kanssa.
Vaadittavat luvat: Rikosrekisteriote
Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan
Koeaika (kuukautta): 4

Web-osoite: http://www.fshky.fi Työnantaja: Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä Sijainti: Oppilashuolto Forssa, 30100 FORSSA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: perheneuvolan ja oppilashuollon päällikkö Anna-Maria Silfvenius-Pura, puh. 03 4191 2442, anna-maria.silfvenius-pura@fshky.fi, perhepalvelujen palvelualueen johtaja Riikka Lammintausta-Mäkelä, puh. 03 4191 6550, riikka lammintausta-makela@fshky.fi, Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Oppilashuolto Forssa, 30100 FORSSA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava kuraattori, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Forssa , osoitteessa Oppilashuolto Forssa, 30100 FORSSA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa