Duunitori suosittelee
Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toimi Vastaava kuraattori toimii sekä kuraattorina omalla koulullaan että antaa konsultaatioapua seudun muille kouluille ja oppilaitoksille sekä oppilashuollon tiimille. Hän on kuraattorien tiimivastaava ja osallistuu seudun koulujen ja oppilaitosten sosiaalityön kehittämiseen. Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän oppilashuollon yksikössä työskentelee kuusi koulukuraattoria ja neljä koulupsykologia. Oppilashuollon yksikkö palvelee Forssan seudun peruskouluja ja toisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kunta-alan työpaikat Forssa sosiaalityö Forssa kunta-alan työpaikat sosiaalityö Forssa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava kuraattori, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Forssa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus