Duunitori suosittelee
Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Banner Experis / ManpowerGroup

Työpaikkakuvaus

NEO on monipuolinen lääkärikeskus, jossa on yli 25 eri erikoisalan lääkäripalvelut, hammaslääkäripalvelut ja muita asiantuntijapalveluita. NEO:ssa toimii myös tapaturma- ja yleislääkäripäivystys, joka on avoinna joka päivä. www.sairaalaneo.fi, www.hammasneo.fi Hammas NEO on kotimainen, täyden palvelun hammaslääkäriasema Turun Kupittaalla. Kokeneet asiantuntijamme tarjoavat suun terveydenhoitoa kaikenikäisille potilaille. Osana yritystä toimii NEO Hammaslaboratorio.

Toimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme

VASTAAVAA HAMMASTEKNIKKOA

Vastaat työssäsi hammaslaboratorion töiden organisoinnista ja toimit lähiesimiehenä muille hammasteknikoille. Työskentelet myös itse hammasteknikkona.

Edellytämme sinulta hammasteknikon koulutusta ja sopivaa työkokemusta. Arvostamme yhteistyökykyistä asennetta, yrittäjähenkisyyttä, joustavuutta ja esimiestaitoja. Työ on kokopäivätyö.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja ammattitaitoisen työyhteisön sekä nykyaikaisen työympäristön NEO-talossa. Voit työskennellä kuukausipalkalla tai vaihtoehtoisesti toimia yrittäjänä.

Jätä hakemus ja CV osoitteeseen experis.fi su 6.11. mennessä. Lisätietoja työstä antaa ManpowerGroup Oy:n rekrytointikonsultti Kati Tuominen , puh. 050 390 9787.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Web-osoite: http://www.experis.fi Työnantaja: Experis / ManpowerGroup Sijainti: 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja työstä antaa ManpowerGroup Oy:n rekrytointikonsultti Kati Tuominen, puh. 050 390 9787. Hakemukset: http://www.experis.fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

40 303 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

14 000 € 102 %

Henkilöstö

976 -15

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava hammasteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Experis / ManpowerGroup. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 65 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa