Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme mukavaan porukkaamme lisävahvistusta talvisesonkiin. Hakemamme vastaanottovirkailija on iloinen ja ulospäinsuuntautunut, oma-aloitteinen mutta myös tiimipelaaja. Työ on usein hektistä, joten myös kyky hoitaa vaativatkin tilanteet rauhallisesti ja tarkkuudella sekä myös aina asiakaslähtöisesti on tarpeen. Asiakaskuntamme on hyvin kansainvälistä, joten erinomainen englannin kielen puhe-, sekä kirjoitustaito on ehdoton vaatimus, kuten myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Inari vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaanottovirkailija, hotelli, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Holiday Club Resorts Oy, Holiday Club Saariselkä. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus