Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme mukavaan porukkaamme lisävahvistusta talvisesonkiin. Hakemamme vastaanottovirkailija on iloinen ja ulospäinsuuntautunut, oma-aloitteinen mutta myös tiimipelaaja. Työ on usein hektistä, joten myös kyky hoitaa vaativatkin tilanteet rauhallisesti ja tarkkuudella sekä myös aina asiakaslähtöisesti on tarpeen. Asiakaskuntamme on hyvin kansainvälistä, joten erinomainen englannin kielen puhe-, sekä kirjoitustaito on ehdoton vaatimus, kuten myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Inari vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Inari vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Inari .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaanottovirkailija, hotelli, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Holiday Club Resorts Oy, Holiday Club Saariselkä. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa