Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kansallisgalleria on aktiivinen kulttuuritoimija ja maamme suurin kuvataiteen asiantuntijaorganisaatio. Kansallisgallerian muodostavat Ateneumin taidemuseo, Nykytaiteen museo Kiasma ja Sinebrychoffin taidemuseo. Säätiön palveluksessa työskentelee noin 250 työntekijää.

Haemme nyt

Valtion taideteostoimikunnan

VASTAAVAA TUOTTAJAA

Valtion taideteostoimikunnan tehtävänä on hankkia taidetta valtion kiinteistöihin ja valtion käytössä oleviin rakennuksiin sekä huolehtia kokoelman hoidosta.

Vastaavana tuottajana toimit Valtion taideteostoimikunnan sihteerinä. Vastaat toimikunnan taideteoshankintojen ja - tilausten käytännön toteuttamiseen liittyvistä tehtävistä sekä taidekilpailujen järjestämisestä ja viestinnästä. Tehtävänäsi on vastata kokoelmahallinnasta Kansallisgallerian kokoelmahallintaosaston kanssa sovittujen periaatteiden mukaisesti. Toimit yksikkösi esimiehenä ja kokoelmahallintaosaston johtoryhmän jäsenenä.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä vahva kokemus taidekentällä työskentelystä ja kokoelmahallinnasta. Nykytaiteen tuntemuksesi on vahva ja olet kokenut projektiosaaja ja viestijä.
Erinomaisen suomen kielen taidon lisäksi sinulla on hyvä englannin kielen taito.

Oma-aloitteisuus, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä loistava organisointikyky ovat työssä menestymisen edellytyksiä. Hallitset kokonaisuuksia ja pystyt hoitamaan useita samanaikaisia projekteja. Kansallisgallerian arvot, avoimuus, yhdessä ja asiantuntevasti, kuvaavat myös sinun työskentelyäsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän maamme suurimmassa kuvataiteen asiantuntijaorganisaatiossa. Työyhteisömme on innostunut ja olemme ylpeitä siitä mitä teemme
.
Tehtävä on vakinainen ja työ alkaa 9.1.2017 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen riitta.ojanpera@fng.fi 6.11.2016 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kokoelmahallintajohtaja Riitta Ojanperä p. 040 572 9959 ti 25.10. klo 9.00- 12.00, ma 31.10. klo 13.00- 16.00 ja ti 1.11. klo 9.00- 12.00 tai muina aikoina riitta.ojanpera@fng.fi.

Työnantaja: Kansallisgalleria Sijainti: Kaivokatu 2, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 9.1.2017 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Riitta Ojanperä Hakemukset: riitta.ojanpera@fng.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaivokatu 2, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava tuottaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kansallisgalleria. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kaivokatu 2, 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa