Duunitori suosittelee
Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 04.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Huomio sähkötöiden ammattilaiset! Palkkaamme useita sähköasentajia riveihimme. Vähintään 2 vuoden kokemus erilaisista sähkötöistä uudis- ja saneerauskohteissa pitäisi olla ja vähintään omat käsityökalut. Eduksi on oman auton käyttömahdollisuus ja valmius aloittaa työt nopealla aikataululla. Tällä hetkellä moni työmaa vailla tekijöitä. Työkohteet katsotaan haastattelussa kokemuksen ja ammattitaidon mukaan. Talotekniikka työmaat ovat pääsääntöisesti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Uusimaa asennus, huolto ja puhtaanapito Uusimaa sähköalan työt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Värväämö Oy Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, 4 PAIKKAA, on ilmoitettu Värväämö -palvelussa 04.01.2017 ja sen on julkaissut Värväämö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.01.2017. Työpaikka sijaitsee Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus