Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Värväämö on nuorekas ja erilainen työnvälitystoimisto, joka on tuonut alalle täysin uuden toimintatavan. Olemme ylpeitä työntekijöistämme ja työstä, jota ammattilaisemme tekevät. Värväämö on perustettu keväällä 2015, ja se on tuonut täysin uuden sekä modernin toimintatavan rakennusalan henkilöstövälitykseen. Ammattilaiset työllistyvät kauttamme määräaikaisiin sekä vakituisiin työsuhteisiin. Haemme nyt SÄHKÖASENTAJIA asiakasyrityksemme käynnissä oleviin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Pälkäne sähköalan työt Tampere sähköalan työt Ylöjärvi sähköalan työt Hämeenkyrö sähköalan työt Kangasala sähköalan työt Lempäälä sähköalan työt Nokia sähköalan työt Orivesi sähköalan työt Pirkkala Asennus, huolto ja puhtaanapito Pälkäne Asennus, huolto ja puhtaanapito Tampere Asennus, huolto ja puhtaanapito Ylöjärvi Asennus, huolto ja puhtaanapito Hämeenkyrö Asennus, huolto ja puhtaanapito Kangasala Asennus, huolto ja puhtaanapito Lempäälä Asennus, huolto ja puhtaanapito Nokia Asennus, huolto ja puhtaanapito Orivesi Asennus, huolto ja puhtaanapito Pirkkala sähköalan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Värväämö Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, 2 PAIKKAA, on ilmoitettu Värväämö -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Värväämö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa