Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennusmiehiä, sementtimiehiä ja kirvesmiehiä

RTJ

Helsinki

Ilmoitus jätetty 20.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Oulunseudun työmaille hyväasenteista työtä pelkäämätöntä RAKENNUSMIESTÄ. Sinulla tulisi olla kokemusta rakennustöistä vähintään muutaman vuoden verran. Kuvienlukutaito on plussaa, mutta ei välttämättömyys. Työmaat ovat uudis- ja saneerauskohteita, joissa työtehtävät vaihtelevat aina pohjien teosta viimeistelytöihin asti. Työmaalla työskentely edellyttää voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Työ alkaa kahden viikon sisällä sopimuksen mukaan. Sinulla tulisi olla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Norway talonrakennus Sweden talonrakennus Finland talonrakennus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Värväämö Oy Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusmies, on ilmoitettu Värväämö -palvelussa 20.01.2017 ja sen on julkaissut Värväämö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.01.2017. Työpaikka sijaitsee Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus