Duunitori suosittelee
Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

Työnjohtaja

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Ilmoitus jätetty 22.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme ammattilaista jalkamiehen työtehtäviin Oulun seudulle asiakkaidemme työmaille. Työssä tarvitset voimassaolevat työturvallisuus- ja tieturvakortin. Työssä vaaditaan taso- ja putkilaserin käyttötaitoa, sekä sujuvaa kuvienlukutaitoa. Ammattimiehelle myös hitsaus on tuttua. Itsenäisen työskentelyn onnistuminen välttämätöntä. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä. Hakijoilta odotamme myös tinkimätöntä Värväämötason asennetta työntekoa kohtaan. Työt alkavat pikaisesti sopivan työntekijän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Norway maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Sweden maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Finland maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Värväämö Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maanrakentaja, 2 PAIKKAA, on ilmoitettu Värväämö -palvelussa 22.11.2016 ja sen on julkaissut Värväämö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus