Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme osaavia maanrakentajia Oulun seudulle asiakkaidemme työmaille. Työssä tarvitset voimassaolevat työturvallisuus- ja tieturvakortin. Työssä vaaditaan taso- ja putkilaserin käyttötaitoa, sekä sujuvaa kuvienlukutaitoa. Itsenäisen työskentelyn onnistuminen välttämätöntä, joten kokemusta maanrakentajan jalkamiehen työskentelystä tarvitset useita vuosia. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä. Hakijoilta odotamme myös tinkimätöntä Värväämötason asennetta työntekoa kohtaan. Työt alkavat pikaisesti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Tyrnävä maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Utajärvi maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Hailuoto maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Ii maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Kempele maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Liminka maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Lumijoki maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Muhos maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Oulu maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Pudasjärvi maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Tyrnävä Utajärvi Hailuoto Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Pudasjärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Värväämö Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maanrakentaja, 2 PAIKKAA, on ilmoitettu Värväämö -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Värväämö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Oulun seutu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa