Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Maanrakennustöiden ollessa vielä käynnissä tarvitsemme MAANRAKENTAJAA Klaukkalaan! Työtehtäviin kuuluu mm. putkien asennusta. Työt alkavat viikolla 45. Kesto on vähintään 3 vikkoa. Maanrakennuskauden päätyttyä halukkaat ja osaavat tekijät työllistetään muihin kohteisiin talven ajaksi. Palkkaus ja työkalukorvaukset neuvotellaan tapauskohtaisesti. Hakijoilta edellytämme: - aikaisempaa työkokemusta (kykenet itsenäiseen työhön) - kuvienlukutaitoa ja taso/putkilaserin käyttökokemusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Uusimaa maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Uusimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Värväämö Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maanrakentaja, 1 PAIKKA, on ilmoitettu Värväämö -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Värväämö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus