Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Ilmoitus jätetty 29.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme kahta ammattitaitoista maanrakentajaa vakituisiin työsuhteisiin! Työtehtäviin kuuluu mm. pumppaamojen asennuksia, vietto viemäreiden tekoa ja rumpujen asentamista. Asiakkaalla on useita kohteita, jotka sijaitsevat Kanta-Hämeen alueella. Kohteita on laidasta laitaan, on katujen saneerausta ja kunnallisteknillisiä töitä. Oma auto on välttämätön työkohteiden sijaintien vuoksi. Palkkaus ja työkalukorvaukset neuvotellaan tapauskohtaisesti. Hakijoilta edellytämme: ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka KantaHäme maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Värväämö Oy Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maanrakentaja, 2 PAIKKAA, on ilmoitettu Värväämö -palvelussa 29.01.2017 ja sen on julkaissut Värväämö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.02.2017. Työpaikka sijaitsee Kanta-Häme . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus