Duunitori suosittelee
Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 15.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vaikka talvi kovasti tekeekin tuloaan myös Etelän suuntaan, haetaan vielä ammattitaitoista Maanrakentajaa asiakkaallemme! Työtehtäviin kuuluu mm. putkien ja patolevyjen asennusta ja kaivojen laittoa. Työt alkavat 2017 vuoden alkuhuumassa. Asiakkaalla on useita kohteita, jossa ammattilaista tarvitaan. Palkkaus ja työkalukorvaukset neuvotellaan tapauskohtaisesti. Hakijoilta edellytämme: - aikaisempaa työkokemusta (kykenet itsenäiseen työhön) - kuvienlukutaitoa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Uusimaa maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Värväämö Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maanrakentaja, 1 PAIKKA, on ilmoitettu Värväämö -palvelussa 15.12.2016 ja sen on julkaissut Värväämö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus