Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme maanrakennusalan asiakkaallemme maanrakennustöihin hyväasenteista maanrakennusapumiestä Oulunseudulle. Sinulla tulee olla jo vähän kokemusta lapio-/perämiehen töistä. Edellytämme voimassaolevaa työturvallisuus- ja tieturvakorttia. Koulutus rakennuspuolelle tai maanrakennuspuolelle plussaa. Tarvitset omaa autoa kodin ja työmaan väliseen liikkumiseen. Jos et pelkää työntekoa ja asenne on kunnossa, ota yhteyttä niin sovitaan työhaastattelu. Töiden kesto maanrakennuspuolella kelien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Värväämö Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maanrakennusapumies, on ilmoitettu Värväämö -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Värväämö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Oulun seutu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa