Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme maanrakennusalan asiakkaallemme maanrakennustöihin hyväasenteista maanrakennusapumiestä Oulunseudulle. Sinulla tulee olla jo vähän kokemusta lapio-/perämiehen töistä. Edellytämme voimassaolevaa työturvallisuus- ja tieturvakorttia. Koulutus rakennuspuolelle tai maanrakennuspuolelle plussaa. Tarvitset omaa autoa kodin ja työmaan väliseen liikkumiseen. Jos et pelkää työntekoa ja asenne on kunnossa, ota yhteyttä niin sovitaan työhaastattelu. Töiden kesto maanrakennuspuolella kelien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Värväämö Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maanrakennusapumies, on ilmoitettu Värväämö -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Värväämö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus