Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarvitsemme 3 LVI-asentajaa asiakasyrityksemme käynnissä olevaan kohteeseen. Osaaville ammatilaisille töitä ainakin puoleksi vuodeksi. Edellytämme hakijoilta vähintään 2 vuoden työkokemusta. Juottaminen pitäisi olla hallussa ja kykyä itsenäiseen työntekoon. Työt alkavat käytännössä heti. Työtehtäviin vaaditaan: Ammattiylpeyttä työtehtävien asianmukaiseen hoitamiseen LVI -järjestelmien ja tekniikan hallintaa Voimassaolevia työturvallisuus- ja tulityökortteja Hyvää piirrustusten ja työselitysten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki Asennus, huolto ja puhtaanapito Kauniainen Asennus, huolto ja puhtaanapito Kirkkonummi Asennus, huolto ja puhtaanapito Nurmijärvi Asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa Asennus, huolto ja puhtaanapito Vihti Asennus, huolto ja puhtaanapito Espoo Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki Kauniainen Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Värväämö Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI- asentaja, 3 PAIKKAA, on ilmoitettu Värväämö -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Värväämö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa