Duunitori suosittelee
Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 18.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarvitsemme 3 LVI-asentajaa asiakasyrityksemme työmaalle Vantaalle. Työ kestää vähintään yhden kuukauden. Osaaville ammattilaisille töitä vuoden ympäri. Edellytämme työkokemusta peksien laittamisesta, kuparin juottamisesta ja viemäröinnistä. Työt alkavat käytännössä heti. Työtehtäviin vaaditaan: Ammattiylpeyttä työtehtävien asianmukaiseen hoitamiseen LVI -järjestelmien ja tekniikan hallintaa Voimassaolevia työturvallisuus- ja tulityökortteja Hyvää piirustusten ja työselitysten ymmärrystä Hyvää suomen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Uusimaa LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Uusimaa asennus, huolto ja puhtaanapito Uusimaa lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Värväämö Oy Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI- asentaja, 3 PAIKKAA, on ilmoitettu Värväämö -palvelussa 18.11.2016 ja sen on julkaissut Värväämö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.12.2016. Työpaikka sijaitsee Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus