Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Controller

Cargotec

Helsinki

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nyt on hakusessa E- kortillinen maanrakennusapumies. Työtehtävät on pääasiassa siirtoajoja lavetilla ja tarvittaessa lapiomiehen töitä. HIAB- nosturin ajotaito on suureksi eduksi, mutta ei ihan välttämätöntä. Työ on reissuluontoinen. Työturvallisuus- ja tieturvallisuuskortti on välttämätön. Värväämöläiseltä odotetaan lisäksi reippaita työhöntarttuvia kinttaita ja reipasta asennetta. Meillä tehdään kovasti töitä, mutta pilkettä silmäkulmassa. Työt ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Värväämö Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maanrakennusapumies (E-kortillinen), on ilmoitettu Värväämö -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Värväämö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus