Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nyt tarjotaan työmaata Raahesta ammatti kirvesmiehelle. Työt alkavat jo viikolla 43. Työmaa on rivitalotyömaa ja ensimmäisinä hommina on runkotöitä ja kattohommia. Työt alkuarvion mukaan noin kuukauden, mutta osaavalle kirvesmiehelle töitä luvassa pidemmäksi aikaa. Tähän työpaikkaan vaaditaan useiden vuosien kokemus kirvesmiehen töistä, reipasta ja omatoimista otetta töihin, Värväämöläisen asennetta ja halua ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Siikajoki puu- ja metallialan tehtävät Siikalatva puu- ja metallialan tehtävät Haapavesi puu- ja metallialan tehtävät Oulainen puu- ja metallialan tehtävät Pyhäjoki puu- ja metallialan tehtävät Raahe puu- ja metallialan tehtävät Siikajoki Siikalatva Haapavesi Oulainen Pyhäjoki Raahe .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Värväämö Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies Raahe, on ilmoitettu Värväämö -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Värväämö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raahe . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa