Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nyt tarjotaan työmaata Raahesta ammatti kirvesmiehelle. Työt alkavat jo viikolla 43. Työmaa on rivitalotyömaa ja ensimmäisinä hommina on runkotöitä ja kattohommia. Työt alkuarvion mukaan noin kuukauden, mutta osaavalle kirvesmiehelle töitä luvassa pidemmäksi aikaa. Tähän työpaikkaan vaaditaan useiden vuosien kokemus kirvesmiehen töistä, reipasta ja omatoimista otetta töihin, Värväämöläisen asennetta ja halua ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Siikajoki puu- ja metallialan tehtävät Siikalatva puu- ja metallialan tehtävät Haapavesi puu- ja metallialan tehtävät Oulainen puu- ja metallialan tehtävät Pyhäjoki puu- ja metallialan tehtävät Raahe puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Värväämö Oy Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies Raahe, on ilmoitettu Värväämö -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Värväämö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Raahe . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus