Banner Värväämö

Työpaikkakuvaus


Etsimme valtakunnallisesti toimivalle, vahvassa kasvussa olevalle asiakkaallemme lisää vakituista myyntivoimaa Oulun toimipisteelle.
Myyntisalkkuusi sisältyy katto- ja julkisivuremonttien aktiivinen myynti, asunto-osakeyhtiöille ja yksityisasiakkaille.

Työ on pääsääntöisesti ovelta- ovelle myyntiä. Tämä homma ei ole helpoimmasta päästä. "Luukutuksesta" tulee päivittäistä toimintaasi ja siihen tulee "rakastua". Työ on todella palkitsevaa sopivalle ja ennakkoluulottomalle tekijälle. Parhaimmilla myyjillä ansiotaso nousee todella korkeaksi provisiopalkkauksen vuoksi, mutta töitä joutuu varmasti tekemään kovasti.
Tähän paikkaan et tarvitse välttämättä myyntipuolelta ollenkaan kokemusta. Tärkeämpää on, että sinulla on sosiaalisia taitoja, hirvittävä nälkä tehdä kauppaa ja rohkeutta hypätä uusiin saappaisiin. Työhön saat asiakkaalta riittävän perehdytyksen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mielekkään ja todella innostavan työilmapiirin ja kasvavan yhtiön täydellisen tuen. Tässä talossa tulet varmasti viihtymään!
Mikäli koet, että haluat kasvaa huippumyyjäksi, lähetä hakemus tai soita ja kysy lisää Jounilta, puh. 0400 904 349
Sähköpostia voit laittaa jouni.palosaari@varvaamo.fi.

Oulu, Kempele, Oulunsalo, Kello, Haukipudas, Ii, Muhos, Tyrnävä
Työnantaja: Värväämö Sijainti: Oulun seutu Ilmoitus jätetty: 22.11.2016 Haku päättyy: 11.12.2016

Yritystiedot

Toiminimi Värväämö Oy

Tämä työpaikka, Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA, on ilmoitettu Värväämö -palvelussa 22.11.2016 ja sen on julkaissut Värväämö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Oulun seutu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .