Ilmoitus jätetty 01.02.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme valtakunnallisesti toimivalle, vahvassa kasvussa olevalle asiakkaallemme lisää vakituista myyntivoimaa Oulun toimipisteelle kattoremonttimyyntiin. Työ on pääsääntöisesti ovelta- ovelle myyntiä. Tämä homma ei ole helpoimmasta päästä. "Luukutuksesta" tulee päivittäistä toimintaasi ja sitä ei saa pelätä. Työ on todella palkitsevaa sopivalle ja ennakkoluulottomalle tekijälle. Tähän paikkaan et tarvitse välttämättä myyntipuolelta ollenkaan kokemusta. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Norway myyjät ja kassahenkilöt Sweden myyjät ja kassahenkilöt Finland myyntialan tehtävät Norway myyntialan tehtävät Sweden myyntialan tehtävät Finland myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Värväämö Oy Toimiala Työvoiman vuokraus

Tämä työpaikka, Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA, on ilmoitettu Värväämö -palvelussa 01.02.2017 ja sen on julkaissut Värväämö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.02.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus