Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia Destialle (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija Destiaan (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nopealla aikataululla asiakkaallemme kolmea IV-asentajaa uudis- ja saneerauskohteisiin pääkaupunkiseudulle. Hakijoilta edellytämme - Vähintään 2 vuoden työkokemusta - Kokemusta eristys- ja konehuonetöistä Aikaisempi mittaus ja säätökokemus katsotaan eduksi. Työt alkavat heti, kun oikeanlaisia tekijöitä löytyy. Toimi nopeasti! Lisätietoja esim. palkkauksesta ja töiden kestosta saat soittamalla Mika Saarelta 0400 904972 Hakeminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Uusimaa LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Uusimaa Asennus, huolto ja puhtaanapito Uusimaa lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Asennus, huolto ja puhtaanapito Uusimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Värväämö Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, IV-asentaja, 2 PAIKKAA, on ilmoitettu Värväämö -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Värväämö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa