Ilmoitus jätetty 29.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tämä on erinomainen mahdollisuus sinulle, joka haluat päästä näyttämään osaamisesi ja kasvaa isompiin saappaisiin. Haemme pääkaupunkiseudulle perustettavaan yhtiöön Total Care Demolition Oy:n työpäällikköä/hankintapäällikköä purku- ja maanrakennukseen. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän. Annettuasi näytön kyvyistäsi, sinulla on mahdollisuus ottaa isompaa roolia yhtiössä ja siirtyä Toimitusjohtajan rooliin. Uusi yhtiö keskittyy isoihin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Helsinki päällikkötason positiot Sipoo päällikkötason positiot Vantaa päällikkötason positiot Espoo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Sipoo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Vantaa työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Espoo päällikkötason positiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Värväämö Oy Toimiala Työvoiman vuokraus

Tämä työpaikka, Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme, on ilmoitettu Värväämö -palvelussa 29.12.2016 ja sen on julkaissut Värväämö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.01.2017. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus