Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Vartijoita Lohjalle

Haemme toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin yhtä osa-aikaista aulavartijaa ja yhtä tarvittaessa töihin kutsuttavaa vartijaa Lohjan alueelle.

vartijana olet avainasemassa kohtaamassa asiakkaamme ammattitaidolla ja hyvällä palveluasenteella.

Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, voimassaolevaa vartijakorttia nuhteetonta taustaa. Lisäksi edellytyksenä on suomen kielen sujuva taito. Eduksi katsotaan englanninkielen taidon ja muun kielitaidon, koulutukset turvallisuusalalta, aikaisempi työkokemus turvallisuusalalta.

Arvostamme työntekijöidemme asiakaslähtöistä ja laadukasta palveluotetta sekä aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Alan parhaiden osaajien avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme asiantuntevia ja laadukkaita turvallisuusratkaisuja.

AVARN Securityssä saat mahdollisuuden kehittyä ja edetä työurallasi isossa yhtiössämme. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatillisen kehittymisen tueksi, modernit työvälineet ja kattavat henkilöstöedut. Meille henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu on ensisijaisen tärkeää.

Hae tehtävään viimeistään 31.10.2016 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Web-osoite: http://www.avarn.fi Työnantaja: Avarn Security Oy Sijainti: 08100 LOHJA Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 01.11.2016, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Matias Heikkilä Avarn Security Oy Hakemukset: https://my.teamio.com/molfi/762e0ad1-ed7d-425c-9566-65e3006d3b4c Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 08100 LOHJA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vartija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Avarn Security Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 08100 - Lohja , osoitteessa 08100 LOHJA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa