Duunitori suosittelee
KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Terveystoimittaja

Bonnier Business Forum Oy

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vartijoita Lohjalle Haemme toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin yhtä osa-aikaista aulavartijaa ja yhtä tarvittaessa töihin kutsuttavaa vartijaa Lohjan alueelle. vartijana olet avainasemassa kohtaamassa asiakkaamme ammattitaidolla ja hyvällä palveluasenteella. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, voimassaolevaa vartijakorttia nuhteetonta taustaa. Lisäksi edellytyksenä on suomen kielen sujuva taito. Eduksi katsotaan englanninkielen taidon ja muun kielitaidon, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Lohja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Lohja .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vartija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Avarn Security Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 08100 - Lohja .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus