Duunitori suosittelee
International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Promoottori

Face2face

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rikosseuraamuslaitos tekee vaikuttavaa, luotettavaa ja merkityksellistä työtä yhteiskunnan turvallisuuden hyväksi. Oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta. Ydintoimintojen toteuttamista varten Suomi on jaettu kolmeen rikosseuraamusalueeseen, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 15 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi Rikosseuraamuslaitoksessa on kolme valtakunnallista yksikköä. Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2016, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Juuka vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Juuka .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vartija, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Karjala , Rikosseuraamuslaitos. Kyseessä on jaksotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 83900 - Juuka .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa