Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyritykseemme Safecare Oy:lle vartijaa Työtehtäviin kuuluvat pääasiassa piirivartiointi, paikallisvartiointi sekä muut vartijan työtehtävät. Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta turvallisuusalalta, vartijakorttia, nuhteetonta taustaa, hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Työ on pääasiassa ilta- ja yötyötä. Jätä hakemus internet sivuillamme niin otamme sinuun yhteyttä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Iisalmi vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vartija, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Savon Henkilöstöpalvelu. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee Iisalmi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus