Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakasyritykseemme Safecare Oy:lle vartijaa Työtehtäviin kuuluvat pääasiassa piirivartiointi, paikallisvartiointi sekä muut vartijan työtehtävät.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta turvallisuusalalta, vartijakorttia, nuhteetonta taustaa, hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Työ on pääasiassa ilta- ja yötyötä.

Jätä hakemus internet sivuillamme niin otamme sinuun yhteyttä.

Web-osoite: http://www.savonhenkilostopalvelu.fi Työnantaja: Savon Henkilöstöpalvelu Sijainti: Kirkkopuistonkatu 17 L 3, 74100 IISALMI Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian Yhteystiedot: Mika Nieminen, Puh: (040) 5649099, mika.nieminen@savonhenkilostopalvelu.fi Hakemukset: https://ssl.savonhenkilostopalvelu.fi/ssl/hakemus.php Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kirkkopuistonkatu 17 L 3, 74100 IISALMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vartija, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Savon Henkilöstöpalvelu. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi , osoitteessa Kirkkopuistonkatu 17 L 3, 74100 IISALMI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa