Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana kaksi sairaanhoitajan tointa varahenkilöstössä Tyks Salon sairaalassa osastolla 4, joka on sisätautien vuodeosasto.

Osastolla on 41 sairaansijaa ja siellä hoidetaan laaja-alaisesti erilaisista sisätautisista ongelmista kärsiviä potilaita. Osaston potilasvaihtuvuus on suurta ja keskimääräinen hoitoaika on alle viisi vuorokautta.

Osastolla työskentelevistä sairaanhoitajista suurin osa on perehtynyt myös joko valvonnan, dialyysin tai poliklinikan toimintaan, ja työskentelee useammassa kuin yhdessä toimipisteessä. Varahenkilöistä toinen korvaa pitkäaikaisia poissaoloja (mm. vuosilomat) ja toinen korvaa äkillisiä poissaoloja. Myös varahenkilöille tehdään kolmen viikon työvuorolistat, mutta äkillisten poissaolojen varahenkilöillä työ on aamupainotteisempaa kuin muilla hoitajilla. Varahenkilöt työskentelevät pääsääntöisesti vuodeosastolla.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työtehtävän, ja mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamista että potilaidemme hoitotyötä kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Web-osoite: http://www.vsshp.fi Työnantaja: Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri Sijainti: Sairaalantie 9, 24130 SALO Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: 01.12.2016, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hallinnollinen osastonhoitaja Soili Kirjonen, soili.kirjonen@tyks.fi, p. 050 314 4076 Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Mikäli et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSSHP-01-137-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sairaalantie 9, 24130 SALO

Yritystiedot

Toiminimi varsinais-suomen sairaanhoitopiiri Y-tunnus 0828255-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo , osoitteessa Sairaalantie 9, 24130 SALO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 30 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa