Duunitori suosittelee
Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana kaksi sairaanhoitajan toimea Turunmaan sairaalan leikkausosastolla.

Osastollamme hoidetaan leikkauspotilaita ortopedian, urologian, gastroenterologian, yleiskirurgian, gynekologian sekä silmä- ja korvatautien erikoisaloilta. Leikkausosastolla on neljä leikkaussalia ja toimintamme on elektiivistä. Toimintamme osastolla on potilaslähtöistä ja työ osastolla on monipuolista ja vaihtelevaa. Yksikössä on kiertävä toimintamalli instrumentti-, anestesia- ja heräämöhoitajan työtehtävien välillä.

Työ osastollamme on monipuolista ja osastollamme sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittyä työssäsi ja ylläpitää omaa ammattitaitoa. Olet osa moniammatillista tiimiä!

Toivomme työnhakijalta aikaisempaa kokemusta kirurgisen potilaan hoitotyöstä sekä hyviä yhteistyötaitoja ja innostunutta otetta työhön.

Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Tervetuloa joukkoomme työskentelemään idylliseen ja viihtyisään Turunmaan sairaalaan.

Turunmaan sairaala on Turun keskustassa sekä Paraisilla toimiva, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymään kuuluva sairaala. Täydellinen kaksikielinen palvelu molemmilla kotimaisilla kielillä on keskeisessä asemassa sairaalan ja sen yksiköiden toiminnassa. Sairaalan pääkäyttäjäkuntia ovat Paraisten kaupunki, Kemiönsaaren kunta, Kaarinan kaupunki ja Turku. Turunmaan sairaala on maamme ensimmäinen koko sairaalan käsittävä kunnallinen liikelaitos ja toimintamallimme pohjaa joustavaan ja nopeasti muutoksiin reagoivaan palveluun.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja ruotsin kielen taito.

Eduksi luetaan kokemus leikkaussalityöskentelystä.

Web-osoite: http://www.vsshp.fi Työnantaja: Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri Sijainti: Kaskenkatu 13, 20701 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: vs. henkilöstö- ja kehittämispäällikkö Susanna Friman, p. 02 314 6251 tai osastonhoitaja Ann-Marie Rautoma, p. 02 314 6288 Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Mikäli et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSSHP-40-18-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaskenkatu 13, 20701 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi varsinais-suomen sairaanhoitopiiri Y-tunnus 0828255-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, Turunmaan sairaala, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Kaskenkatu 13, 20701 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 32 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa