Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin Ensihoidon ja päivystyksen liikelaitoksessa on haettavana neljä sairaanhoitajan toimea. Ensisijainen sijoituspaikka Turun yhteispäivystys.

Ensihoidon ja päivystyksen liikelaitos tuottaa päivystys- ja ensihoitopalveluja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueella. Tarjoamme haasteellista työtä hyvässä työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Aikaisempi kokemus päivystyshoitotyöstä, ruotsin kielen taito, kipsaustaito sekä kehittämishalukkuus katsotaan eduksi.

Etsimme palvelukseemme joustavia päivystyshoitotyön osaajia. Odotamme hakijalta hyvää asiakaspalvelutaitoa, yhteistyökykyä sekä muutosvalmiutta. Työ yhteispäivystyksessä on kolmivuorotyötä.

Web-osoite: http://www.vsshp.fi Työnantaja: Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri Sijainti: Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 TURKU Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: 01.01.2017, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa hallinnollinen osastonhoitaja Kaisa Impilä, kaisa.impila@tyks.fi. Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Mikäli et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSSHP-45-26-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi varsinais-suomen sairaanhoitopiiri Y-tunnus 0828255-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, päivystys, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 33 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa