Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana psykologin toimi Psykiatrian tulosalueella, Nuorisopsykiatrian tulosyksikössä. Toimen ensisijainen sijoituspaikka on Kaarinan nuorisopsykiatrian poliklinikka. Poliklinikalla hoidetaan 13-19-vuotiaita nuoria. Tärkeitä työtapojamme ovat yksilöhoidon lisäksi perhe- ja verkostotyö. Tehtäviin kuuluvat myös psykologiset tutkimukset. Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus. Toimeen valitulta vaaditaan ennen nimityksen vahvistamista, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Kaarina psykologia ja psykiatria Kaarina .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi varsinais-suomen sairaanhoitopiiri Y-tunnus 0828255-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologi, nuorisopsykiatria, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kaarina . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa