Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana psykologin toimi Psykiatrian tulosalueella, Nuorisopsykiatrian tulosyksikössä. Toimen ensisijainen sijoituspaikka on Kaarinan nuorisopsykiatrian poliklinikka.

Poliklinikalla hoidetaan 13-19-vuotiaita nuoria. Tärkeitä työtapojamme ovat yksilöhoidon lisäksi perhe- ja verkostotyö. Tehtäviin kuuluvat myös psykologiset tutkimukset.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Toimeen valitulta vaaditaan ennen nimityksen vahvistamista, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen sekä työterveyden antaman sopivuuslausunnon terveydentilastaan.

Toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta nuorisopsykiatrisesta erikoissairaanhoidosta. Tehtävään soveltuva lisäkoulutus huomioidaan.

Web-osoite: http://www.vsshp.fi Työnantaja: Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri Sijainti: Pyhän Katariinan tie 2, 20780 KAARINA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 1.1.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa tulosyksikköjohtaja Kim Kronström, p. 050 304 8264. Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Mikäli et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku. Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pyhän Katariinan tie 2, 20780 KAARINA

Yritystiedot

Toiminimi varsinais-suomen sairaanhoitopiiri Y-tunnus 0828255-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologi, nuorisopsykiatria, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kaarina , osoitteessa Pyhän Katariinan tie 2, 20780 KAARINA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 35 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa