Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Työpaikkakuvaus

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana laitoshuoltajan toimi Turunmaan sairaalassa.

Laitoshuoltajan tehtäviin sisältyvät puhtaanapito, pyykki- ja jätehuoltoa sekä asiakaspalvelutehtäviä ja vuodeosastoilla avustaminen ruokahuollossa sekä huoltotehtävät kuten vuodehuoltoa.

Eduksi katsotaan kokemus mm. sairaaloiden ja terveyskeskusten laitoshuoltotehtävistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää suomen ja ruotsin kielen hyvää ammatillista osaamista. Työssä tulee kyetä itsenäiseen työskentelyyn ja osata soveltaa laitoshuollon ohjeistuksia. Työtä tehdään yhteisvastuullisissa työryhmissä ja työ edellyttää myös hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn vaihtelevassa työympäristössä. Työt tehdään nykyaikaisilla välineillä ja koneilla ja saat tehtäviisi ammattitaitoisen ohjauksen ja perehdytyksen.

Tehtävän kelpoisuusehtona on ammatillinen koulutus tai ammattitutkinto taikka riittävä työkokemus sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja ruotsin kielen taito.

Web-osoite: http://www.vsshp.fi Työnantaja: Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri Sijainti: Kaskenkatu 13, 20701 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 1.1.2017 Yhteystiedot: vs. henkilöstö- ja kehittämispäällikkö Susanna Friman, p. 02 314 6251 tai osastonhoitaja Ann-Marie Rautoma, p. 02 314 6288 Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Mikäli et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSSHP-40-19-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaskenkatu 13, 20701 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi varsinais-suomen sairaanhoitopiiri Y-tunnus 0828255-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Kaskenkatu 13, 20701 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 32 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa