Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin

Bookers

Tampere

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Vuorovastaava Veljekset Keskiselle Tuuriin

Adecco Finland

Finland

Electrical Supervisor OL3 site

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä Tyks-Sapa-liikelaitoksessa Tykslabin palvelualueella on haettavana laboratoriohoitajan toimi erikoiskemian ja molekyyligenetiikan laboratoriossa Tykslabin erikoiskemian laboratoriossa tehdään erikoissairaanhoitoon liittyviä monipuolisia ja vaativia tutkimuksia immunokemiallisin, kromatografisin ja elektroforeettisin menetelmin. Tykslabin molekyyligenetiikan laboratorio on erikoistunut verisyöpien molekyyligeneettiseen diagnostiikkaan ja tuottaa palveluja valtakunnallisesti. Laboratorion henkilökunta huolehtii vuodeosasto- ja poliklinikkapotilaiden verinäytteiden ja sydänfilmien otosta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Turku laboratorio Turku hoitajat laboratorio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi varsinais-suomen sairaanhoitopiiri Y-tunnus 0828255-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriohoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 29 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus