Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä Tyks-Sapa-liikelaitoksessa Tykslabin palvelualueella on haettavana laboratoriohoitajan toimi erikoiskemian ja molekyyligenetiikan laboratoriossa

Tykslabin erikoiskemian laboratoriossa tehdään erikoissairaanhoitoon liittyviä monipuolisia ja vaativia tutkimuksia immunokemiallisin, kromatografisin ja elektroforeettisin menetelmin. Tykslabin molekyyligenetiikan laboratorio on erikoistunut verisyöpien molekyyligeneettiseen diagnostiikkaan ja tuottaa palveluja valtakunnallisesti. Laboratorion henkilökunta huolehtii vuodeosasto- ja poliklinikkapotilaiden verinäytteiden ja sydänfilmien otosta potilailta, joista suuri osa on lasten ja naisten klinikoiden hoidossa.

Avoinna olevan laboratoriohoitajan toimen ensisijainen sijoituspaikka on molekyyligenetiikan laboratoriossa. Erikoiskemian ja molekyyligenetiikan laboratorio sijaitsee Tyksin kantasairaalan alueella ja tulee sijoittumaan alueelle parhaillaan rakenteilla olevaan Medisiina-D -uudisrakennukseen. Työ on pääasiassa päivätyötä, toimeen voi kuulua myös ilta- tai viikonlopputyötä.

Toimen täytössä noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Hakijan eduksi katsotaan erikoistumis- tai syventävät opinnot solu- ja molekyylibiologiasta, aiempi työkokemus diagnostisia tutkimuksia tuottavassa akkreditoidussa laboratoriossa sekä tiimityöskentelystä. Ruotsin kielen taito on suositeltavaa.

Web-osoite: http://www.vsshp.fi Työnantaja: Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri Sijainti: Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa hallinnollinen osastonhoitaja Maiju Manelius p. 02 313 5930. Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Mikäli et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSSHP-50-76-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi varsinais-suomen sairaanhoitopiiri Y-tunnus 0828255-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriohoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 32 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa