Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä, Tyks-Sapa-liikelaitoksessa Tykslabin palvelualueella, on haettavana laboratoriohoitajan toimi kotinäytteenottajien tiimiin Käsityöläiskadun laboratoriossa Turussa.

Käsityöläiskadun laboratoriossa tehtävien pääpaino on monipuolisessa näytteenottotyössä sekä laboratoriossa että laboratorion ulkopuolella. Haettavan laboratoriohoitajan tehtäviin kuuluu kotinäytteenottajana toimiminen, jolloin käydään potilaiden kotona ottamassa verinäytteitä. Ajomatkat suoritetaan Tykslabin autolla, joten ajokortti on välttämätön. Työtehtäviin sisältyy myös työskentelyä Käsityöläiskadun laboratoriossa. Myös työskentely muissa Turun alueen laboratorioissa on mahdollista.

Toivomme saavamme joukkoomme näytteenotosta ja asiakaspalvelusta innostuneen hoitajan. Työ laboratorioissamme on mielenkiintoista ja antoisaa erityisesti päivittäin tapaamiemme erilaisten ihmisten takia. Toimen täytössä noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Web-osoite: http://www.vsshp.fi Työnantaja: Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri Sijainti: Käsityöläiskatu 4, 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Osastonhoitaja Marita Jauhiainen p. 02 313 1606 Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Mikäli et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSSHP-50-75-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Käsityöläiskatu 4, 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi varsinais-suomen sairaanhoitopiiri Y-tunnus 0828255-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriohoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Käsityöläiskatu 4, 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 32 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa