Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Talouspäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Kesäharjoittelija, Alueverkko, Espoo

Caruna

Espoo

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä, Tyks-Sapa-liikelaitoksessa Tykslabin palvelualueella, on haettavana laboratoriohoitajan toimi kotinäytteenottajien tiimiin Käsityöläiskadun laboratoriossa Turussa. Käsityöläiskadun laboratoriossa tehtävien pääpaino on monipuolisessa näytteenottotyössä sekä laboratoriossa että laboratorion ulkopuolella. Haettavan laboratoriohoitajan tehtäviin kuuluu kotinäytteenottajana toimiminen, jolloin käydään potilaiden kotona ottamassa verinäytteitä. Ajomatkat suoritetaan Tykslabin autolla, joten ajokortti on välttämätön. Työtehtäviin sisältyy myös työskentelyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Turku laboratorio Turku hoitajat laboratorio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi varsinais-suomen sairaanhoitopiiri Y-tunnus 0828255-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriohoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus