Duunitori suosittelee
Kokki

Sokotel Oy

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä, Tyks-Sapa-liikelaitoksessa Tykslabin palvelualueella, on haettavana kaksi laboratoriohoitajan toimea päivystys- ja automaatiolaboratoriossa.

Tykslabin päivystys- ja automaatiolaboratorio palvelee ympäri vuorokauden Tyksin eri osastoja, poliklinikoita ja yhteispäivystystä sekä VSSHP:n aluesairaaloita ja terveyskeskuksia. Tutkimusvalikoimamme on laaja ja käytössämme ovat alan uusimmat analyysilaitteet automaatiolinjastoineen. Osastolla tehdään mm. kemian ja immunokemian analyysejä, lääkeainemäärityksiä, hyytymistutkimuksia, solulaskentaa, virtsatutkimuksia ja HE-Tase- määrityksiä. Osastolla toimii myös verikeskus.

Avoinna olevien kahden laboratoriohoitajan toimen ensisijainen sijoituspaikka on Tyksin kantasairaalan alueella päivystys- ja automaatiolaboratoriossa. Työ on 3-vuorotyötä. Toimien täytössä noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Hakijoilta edellytämme joustavuutta ja halukkuutta 3-vuorotyöhön. Aiempi kokemus analysaattorityöskentelystä katsotaan eduksi. Ruotsin kielen taito on suositeltavaa.

Tarjoamme Sinulle viihtyisät ja nykyaikaiset laboratoriotilat, haastavan työn sekä moniammatillisen työyhteisön, jossa on mahdollisuus hyödyntää ja kehittää osaamista monipuolisesti.

Web-osoite: http://www.vsshp.fi Työnantaja: Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri Sijainti: Hämeentie 11, 20521 TURKU Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: 01.01.2017, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hallinnollinen osastonhoitaja Maiju Manelius p. 02 313 5930 tai osastonhoitaja Anna-Elina Lehtonen p. 02 313 0930 Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Mikäli et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSSHP-50-73-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hämeentie 11, 20521 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi varsinais-suomen sairaanhoitopiiri Y-tunnus 0828255-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriohoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Hämeentie 11, 20521 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 32 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa