Duunitori suosittelee
System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana erikoistuvan lääkärin viransijaisuus Psykiatrian tulosalueen Salon aikuispsykiatrian poliklinikalla.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Salon aikuispsykiatrian poliklinikka järjestää psykiatrisen erikoissairaanhoidon tasoiset avohoitopalvelut Salon ja Someron kuntien asukkaille ja vastaa myös sekundaaritason neuropsykiatristen palveluiden järjestämisestä Loimaan aikuispsykiatrian poliklinikan väestölle sekä Tyks Salon sairaalan tarvitsemista konsultaatioista.

Poliklinikan toiminta on jakaantunut neljään erikoislääkärivetoiseen työryhmään, joita ovat konsultaatiotyöryhmä, mielialahäiriötyöryhmä, psykoosityöryhmä ja vanhus- ja neuropsykiatrian työryhmä. Salon aikuispsykiatrian poliklinikan toiminnot sijoittuvat Salossa keskustaan Vilhonkadulle (psykoosi- ja mielialahäiriötyöryhmät) sekä Tyks Salon sairaalan yhteyteen (vanhus- ja neuropsykiatrian työryhmä sekä konsultaatiotyöryhmä). Vakansseja Salon aikuispsykiatrian poliklinikalla on yhteensä 44, joista lääkärin virkoja on seitsemän. Lääkärin viroista 5/7 on täytettyjä.

Haemme nyt erikoistuvaa lääkäriä määräaikaiseen sijaisuuteen. Sijaisuus voidaan täyttää heti tai sopimuksen mukaan ja sijaisuus jatkuu vähintään vuoden 2017 loppuun. Erikoistuvan lääkärin sijoituspaikkana tulee olemaan toivomuksista riippuen vanhus- ja neuropsykiatrisessa työryhmässä ja/tai konsultaatiotyöryhmässä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Virat täytetään enintään sen pituiseksi ajaksi, jonka hakija tarvitsee erikoislääkärin pätevyysvaatimusten mukaista koulutusta varten ao. erikoisalalla. Tämän osoittamiseksi hakijan tulee tehdä hakemukseen selvitys suoritetusta ja puuttuvasta erikoistumispalvelusta yleis- ja erikoiskoulutus sekä yliopistoklinikkapalvelut eriteltyinä.

Erikoistuvilla lääkäreillä on VSSHP:ssa hyvät koulutusmahdollisuudet. Salo sijaitsee vaan 30 minuutin junamatkan päässä Turusta ja työssäkäynti on vaivatonta. Avohoito on jatkuvasti kehittyvää, työntekijät ovat hyvin koulutettuja ja käytössä on laaja valikoima hyväksi todettuja hoitomuotoja. Olemme iloisia, jos tulet joukkoomme!

Web-osoite: http://www.vsshp.fi Työnantaja: Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri Sijainti: Sairaalantie 9, 24130 SALO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: vs ylilääkäri Monika Meimer, puh. 050 593 6454, monika.meimer@tyks.fi Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Mikäli et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSSHP-70-40-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sairaalantie 9, 24130 SALO

Yritystiedot

Toiminimi varsinais-suomen sairaanhoitopiiri Y-tunnus 0828255-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoistuva lääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo , osoitteessa Sairaalantie 9, 24130 SALO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 32 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa