Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana erikoistuvan lääkärin viransijaisuus Psykiatrian tulosalueen Salon aikuispsykiatrian poliklinikalla. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Salon aikuispsykiatrian poliklinikka järjestää psykiatrisen erikoissairaanhoidon tasoiset avohoitopalvelut Salon ja Someron kuntien asukkaille ja vastaa myös sekundaaritason neuropsykiatristen palveluiden järjestämisestä Loimaan aikuispsykiatrian poliklinikan väestölle sekä Tyks Salon sairaalan tarvitsemista konsultaatioista. Poliklinikan toiminta on jakaantunut neljään erikoislääkärivetoiseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Salo lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi varsinais-suomen sairaanhoitopiiri Y-tunnus 0828255-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoistuva lääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Salo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 45 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus